x

Kedves látógatónk!

Amennyiben nem találta meg az Ön által keresett kiadványt,
kérjük írjon nekünk a rocks@rocks.hu e-mail címre vagy érdeklődjön a +36-1-318-0998 telefonszámon
és munkatársunk felvilágosítást ad Önnek a beszerzési lehetőségekről.

MAGUNKRÓL

A zeneipar egyik legnagyobb átalakulásának közepette hoztam létre vállalkozásomat 2001-ben. Ezt megelőzően csupán kalandvágyból kezdetem el minden hétvégén lemezeket árulni a Pecsa bolhapiacán. Már az első alkalommal legmerészebb elképzelésemet felülmúló forgalmat bonyolítottam. Alapvetően saját gyűjteményem szisztematikus kiárusítása volt a célom, de hamar rájöttem, hogy kár lenne ennek lecsengésével elengednem azon vevőkörnek a kezét, akikkel jó üzleti kapcsolatot ápoltam.

Szép fokozatosan kialakítottam az adás-vételen és exkluzív csatornákon történő beszerzéseket és megnyitottam ROCK’S névre keresztelt lemezboltomat, Budapesten a Vas utca 5 szám alatt. A készletem ekkor körülbelül 8500 Cd lemezt jelentett, amivel az akkori lemezboltos kínálat élmezőnyébe tartoztam.

Sokan nem jósoltak nagy jövőt, mondván a cd biznisz a fejlődő informatika „megoldásoknak” köszönhetően úgyis halálra van ítélve. Nos, 13 évvel később azt kell, mondjam, valóban voltak hullámvölgyek, nagy mélységek. Mégis vannak olyan zenerajongók, akik legálisan fizikai hordozón, „színes-szagos” kézzel fogható zenei bizonyosságot kívánnak gyűjteményükbe illeszteni, jellegtelen bájtok helyett.

Jelenleg a legnagyobb nagykereskedőkkel és aukciós portálokkal állok napi kapcsolatban. Azt nem állítom, hogy a világon minden megjelent lemezről hallottam már, de közel járok hozzá. Bő 10 év alatt lett rálátásom a zenei igények alakulására, ezek alapján alakítom mindenkori készletemet.

A zene szeretete, a sokszínűség és műfaji korlátokat nélkülöző, valós igényeken alapuló kiszolgálás a célom. Nem akarok senkit zenei ízlésében befolyásolni, de hozzáadni annál inkább. A zenei kapcsolati háló, nagyon sok ismeretlen embert köt össze. Ebben a hálóban én egy pont vagyok; pont az, ami lenni szerettem volna, egy lemezboltos, egy boldog ember.

DSCN0340


DSCN0342


DSCN0352


DSCN0350